Viimeisin

Viimeisin ostos oli matto. Tehtiin pientä mattopyörittämistä ja olohuone sai uuden värikartan, kun ruskeaan värimaailmaan tupsahti harmaa matto. Tämän myötä seuraava sohva taitaa olla jotain muuta kuin ruskeaa. Hakusessa oli mahdollisimman iso karvalankamatto ja tämä yksilö löydettin läheisestä Sotkasta, missä oli muuttomyynti menossa. Saatiin siis tämä matto puoleen hintaan ja hintaa jäi alle 90 euroa. Matto ei ehkä ollut ihan niin pitkäkarvainen, mitä halusimme, mutta tuntuu aivan ihanalta. Ruskeavalkoiset tyynyt löytyi kirppikseltä ja yhdelle pikkuiselle jäi hintaa kaksi euroa.

Viimeisin tekstari on näinkin ytimes kuin ”Ok”. Olin menossa isän luona käymään ja laitoin viestin, että tulen hieman myöhässä.

Viimeisin viesti Hangoutsissa on niinkin ytimekäs kuin ”Ok”. Miten sattuikaan. Päästyäni töistä laitoin Petelle viestin, että kysyn työkaverilta yhen jutun ennen ku lähden ja sekoilin jotain omaa typerääni, johon Pete vastas ok. Jos ei tätä lasketa, niin sitä edellinen viesti on ”Ok”. Pete on kova sanailemaan. (Sitä edellinen viesti oli pelkkä kysymysmerkki.)

nycvaritys

Viimeisin väritys on Nykistä hommatussa korttivihkosessa. Vihkossa on  Emily Isabellan  suunnittelemia piirroksia erilaisista nähtävyyksistä New York Cityssä ja sen verran kartonkimaista paperi on, että nämä voi kehystää. Itse ajattelin lähettää valmiit/puolivalmiit väritykset kortteina. Eihän koko kuvan tarvitse olla väritetty, vai mitä?

Viimeisin sarja, jota olen katsonut, on 2 Broke Girls. Jakso jäi vieläpä kesken, kun väsytti niin pirusti. Seuraavaksi aion mennä katsomaan Big Bang Theorya. Se on niin hauska ja leppoisa, hyväntuulinen sarja!

tiaamu

Viimeisin aamupala koostui riisipiirakasta. Vaikka miten kaipasin lomalla ruisleipää, olen jotenkin kyllästynyt siihen. Syön ruisleipää päivittäin, mutta välillä tekee mieli jotain muutakin! Croissantteja olen syönyt viime aikoina paljon, mutta riisipiirakoihin sain himon yksi päivä töissä ja niitähän oli sitten pakko ostaa paketillinen.

Viimeisin halaus oli äsken, kun tulin kotiin töistä. Mulla oli vähän kurja päivä ja jotenkin vaan kaikki ärsytti. Halaus helpottaa aina oloa. Ja siis tottakai oma mies halas mua.

ruskynnet

Viimeisimmät kynnet muotoutuivat kynsiini eilen. Violetinruskea pohja sai vähän blingiä kultahipuista ja mallasin näitä saman päivän aikana isäni kotona tapetin sävyihin ja kummipojan siskon huoneen tähtiverhoihin.

Viimeisin oivallus tuli tämän tekstin myötä. Aina ei tarvitse olla hirveästi kerrottavaa, mutta tekstiä ja kuvia saa syntymään aina.

Leave A Reply

Navigate