Viimeksi

Kun tekisi mieli kirjoittaa ja kertoa teille asioita, mutta ei oikein keksi mitään järkevää, on hyvä ottaa vähän inspiraatiota muista blogeista. Tämä lista on alunperin lähtenyt liikkeelle Tuulalta, joten kreditit hänelle!

Ilahduin eilen töissä. Eräs vakioasiakas kysyi kuulumisia ja sanoi mun näyttävän hieman poissaolevalta, mutta kun sanoin, etten viitsi hirveästi puhua, koska pelkään yskäkohtausta, asiakas ymmärsi yskän, haha. Sitten hän tsemppasi mua ja sanoi, että olen hänen suosikkimyyjä, koska olen aina niin pirteä ja hymyilen. Miten tosta ei voisi ilahtua?

Nauroin todennäköisesti jollekin tyhmälle Modern Familyn jutulle ja yskän takia nauru muuttui yskäksi.

Itkin viimeksi varastossa, kun purkasin tuntojani Petelle. Olin väsynyt ja ärsyyntynyt. Tästä on nyt pari viikkoa.

Suutuin mielessäni, kun kuulin työpaikan muuton aiheuttavan lisäkuluja auton takia.

Harmistuin, kun bullet journalini vihko osoittautuikin hieman huonoksi vaihtoehdoksi tussitaiteelle. Se näkyy läpi! Argh. No, päätin kuitenkin, etten osta uutta vihkoa, jos tää innostus lopahtaakin herkästi. Vaihtoehto on tietysti taiteilla vain joka toiselle sivulle, mutta eihän se ole kivaa.

Häkellyin pari päivää sitten töissä, kun asiakas sanoi ihan ihme jutun. En tiedä mihin se oikein viittas ärtymyksensä enkä kehdannut kysyäkään, mutta menin sen sanomisista vähän sekaisin ja tottakai kuvittelin heti, että mä olin tehnyt jotain.

Kokeilin jotain uutta viime vuonna. Haluaisin kokeilla uusia asioita enemmän, mutta taidan pohjimmiltani jännittää uusia asioita ja pidän tutuista jutuista. Viime vuonna kuitenkin rohkaistuin ja toteutin yhden haaveista Las Vegasissa ja kävin ampumassa. Oli ihan hiton siistiä ja haluan kokea sen fiiliksen uudelleen.

Urheilin vuonna nakki. Jotenkin tää sana ei kuulu omaan sanavarastoon mitenkään. En mä urheile. Mä en harrasta mitään urheilua enkä käy lenkeillä (vaikka ehkä pitäis) enkä pidä satunnaisia pilates/venyttelytuokioita urheiluna. Välillä töissä tulee askelia ihan kiitettävästi, mutta en koe sitä urheiluna. Välillä töissä tulee sen verran ahkeroitua, että pakaralihaksissa tuntuu ja haba kasvaa, mutta en sitäkään koe urheiluna.

Luin eilen illalla Lorna Byrnen Enkeleitä hiuksissani. Äiti kertoi kirjasta jossain vaiheessa ja kun tähän kirjaan törmäsin joku aika sitten kirpparilla, päätin antaa kirjalle mahdollisuuden. Olen nyt kirjan puolivälissä ja kirjassa on liikaa uskonnollisia juttuja, mutta jatkan lukemista mielenkiinnosta.

Söin aamupalaksi ruisleipää kananmunan kanssa. Enempää en tänään viitsinyt, kun aamupalan syöminen venähti (vapaapäivän juttu; aamupalan voi syödä, kun haluaa).

Herkuttelin makealla joku ilta viime viikolla. Pete oli ostanut itselleen Fazerin sinisen levyn ja mä ostin itelleni Cloettan pikkuisen levyn, joka on hieman keksimäinen. Maanantaina luulin herkuttelevani töissä lakkakonvehdilla, kunnes heitin sen suuhuni ja puraisin sitä. Hyi hitto se olikin pahaa.

Ostin ruokaa. No, jos ei ruokatarpeita mietitä, niin ostin eilen kahdella kympillä lääkkeitä. Ei muuten kannata kärvistellä flunssassa melkein kolmea viikkoa ennen kuin menee lääkäriin. Diagnoosina voi olla keuhkoputkentulehdus ja hoitona antibiootti. Kamalan mukavaa. Viime viikolla tein myös heräteostoksen Cubuksella, kun löysin taas niin hirveän värisen paidan. Hirveän ihanan siis.

Tapasin Miran viime viikolla. Me itseasiassa nähtiin parikin kertaa. Kun asutaan nykyään lähekkäin, tulee tavattua enemmän ja vieläpä ihan ex tempore.

Päätin voittaa tällä viikolla päävoiton Eurojackpotissa.

Leave A Reply

Navigate