Villakangastakki ja huivi

Ihanaa, vapaapäivä! Mulla on itseasiassa nyt kolme peräkkäistä vapaata ja toivon, että saisin ideoita blogin puolelle, nyt on ollut sen verran hiljaista tällä saralla. Edelleen mulla on niitä luonnoksia tuolla, mutta… Mutta. Ajattelin tällä kertaa kertoa näistä ihanista talviuutuuksista, mitä bongailin taas jälleen kirppiksiltä. Ai että, kirppikset on niin kivoja paikkoja!

Uusi villakangastakki tuli vastaan kierrätyskeskuksessa. Se oli luokiteltu kakkoslaaduksi, mutta ”ongelma” on helposti korjattavissa eikä se ole vaikuttanut itse käyttöön, joten korjaamisen kanssa ei ole ollut kiire. Mun vanha villakangastakki on muutaman vuoden vanha ja tykkään siitä ihan älyttömästi, mutta takki menee just ja just kiinni eli näyttää liian pieneltä, haha. Tämä uusi takki on isompi malli ja rakastuin pieniin ruskeisiin yksityiskohtiin ja tuohon huppuun, se on aivan mielettömän hupsun näköinen ja ihana plussa villakangastakissa.

Pari talvea sitten karsin rankalla kädellä huiveja, joita mulla oli kaapit täynnä. Ja vaikka viime vuonna asiakas tekikin mulle huivin, perustelin tämän ostoksen sillä, että kyllä mulla yksi huivi lisää saa olla. Ihastuin tähän huiviin värien ja sen suuruuden takia. Hinta olisi voinut olla vähän edullisempi, mutta näh, ihastuessaan hintaan ei oikein kiinnitä huomiota järjellä! Mikäli joskus kyllästyn tähän, mitä epäilen, menee huivi sitten vaikka vilttinä, johon voi kietoutua kotona.

Kuvissa mulla on päällä myös uusi vihreä paita, joka oli myös kakkosluokkaa, taas aivan pienen ja melko huomaamattomankin jutun takia. Materiaali on kevyttä, joten tämän käyttöä voi jatkaa pitkälle kevääseenkin, vaikka väri on mun mielestä ihan talvikapseliin kuuluva.

Hmm, projekti333:sta on tulossa muuten uutta tekstiä, stay tuned.

Mitäs te diggaatte takista ja huivista? Oletteko itse tehneet hyviä löytöjä kirppiksiltä viime aikoina?

Ihanaa muuten, että näissä kuvissa on lunta. Lumi saisi tulla takaisin! Kuvista kiitos Petelle 🙂

1 Comment

  1. Vitsit mitä löytöjä, tuo huivi on ihana (isot huivit on suuri heikkouteni) ja takki myös, huppu on kätevä näillä säillä 🙂

Leave A Reply

Navigate