Virkattu huivi

Jokin aika sitten ihailin ääneen töissä asiakkaan huivia. Nyt en muista huivin väriä, koska hänellä on varmaan aina erivärinen huivi. Mutta silloin avasin suuni ihan siksi, että huivissa oli jänniä eri värejä ja no, olinpa taas puheliaalla tuulella. Jäätiinkin sitten asiakkaan kanssa juttelemaan ja hän kertoi tekevänsä itse huiveja. Hän sanoi tekevänsä myös mulle, jos hankin langat hänelle.

Ja tietysti minä ryntäsin heti seuraavana päivänä ostamaan lankoja. Olin niin innoissani, koska se asiakkaan huivi oli NIIN kiva ja vihdoin saisin päättää värit IHAN itse! Anopilta sain joku aika sitten hänen tekemän huivin, mutta let’s face it, vaaleanpunainen ei oo ihan mun juttu. Olen kylläkin sitä huivia käyttänyt kotona, koska olen vilukissa.

Ja sitten seuraavan kerran kun asiakkaan kanssa kassalla törmättiin, juoksin hakemaan taukohuoneesta langat ja nakkasin ne asiakkaalle mukaan mun puhelinnumeron kanssa.

Huivi on nyt kotiutettu ja kolmen erilaisen lankakerän sijaan hän oli käyttänyt vain kaksi, mutta tämä yksilö taitaakin olla ihan täydellinen ilman sitä kolmatta kerää. Ja tästähän olisi tullut sen kolmannen kerän myötä paljon isompi. Pienempi riittää mulle ihan hyvin ja sen ylimääräisen kerän voin säästää vaikka tulevaa varten. Jos vaikka haluan huiviin hapsuja? Tai fiksata jotain ihan muuta? Who knows!?

huivi-2

huivi-1
huivi-4

2 Comments

Leave A Reply

Navigate