!¤&%¤#!

Ei voi muuta sanoa kuin…

fuuu

Aivan mahtava fiilis aloittaa viikko sillä, että juuri huollettuun autoon on murtauduttu. Aivan sairaan siistiä, että autoon oltiin sentään jätetty 80 senttiä. Aivan käsittämättömän coolia oli mennä taksilla töihin ja vielä coolimpaa tulla bussilla kotiin. Aivan tajuttoman ihanaa! Mikä voisi ollakaan parempi tapa aloittaa viikko?

2 Comments

  1. No voi perse! :O Tiedän niin ton tunteen, meijän autoon murtauduttiin kans joitakin vuosia sitten. Tosi ärsyttävä tunne ja ahdistavaakin, että joku vieras ihminen on käyny penkomassa autossa ja pölliny tavarat! Toivottavasti se saadaan kiinni!! Meijän tapauksessa saatiin, koska se oli niin uivelo, että oli kavereittensa kanssa murtautunu useempaakin autoon saman yön aikana xD ..asu vielä prkl melkein naapurissa se heppu!

    • Taru Reply

      Voi jessus, mikä tollo varas 😀 Kyl mä itseasiassa oon yrittänyt katella naapurin autoja välillä ”sillä silmällä”, että onkohan muillekin käynyt jotain vastaavaa. Mut ei, vaikka pihalla olis muitaki ihan tarkoitukseen sopivia autoja, haha. Mut tosiaan kännykkäteline varmaan aiheuttanu sen ”hei pöllinpä ton” -fiiliksen, mutta on nekin telineet siinä mielessä tyhmästi sit suunniteltu, ettei niitä ole tarkoitettu koko ajan irrotettavaks ja liimattavaks siihen lasiin.

Leave A Reply

Navigate