Vuosi 2015

En ole ehtinyt oikein ymmärtää, että nyt oikeasti viedään tämän vuoden viimeisiä. Nyt tässä aamukahvilla voisin hetkeksi pysähtyä miettimään, mitä tähän vuoteen on oikein kuulunut.

Muutto tulee varmaan tulevaisuudessa ensimmäisenä mieleen, kun ajattelen tätä vuotta. Asuttiin edellisessä asunnossa kuitenkin yhdeksän vuotta ja varmaan viimeiset neljä haluttiin sieltä pois. Vuosi 2015 alkoi siis todellisella mylläkällä, kun yllätyksenä helmikuussa irtisanottiin vanha asunto ja maaliskuussa muutettiin kerrostaloon kaupungin toiselle puolelle.

Vuonna 2015 tapahtui myös töissä paljon. Sain uuden esimiehen, jonka kanssa oli todella kivikkoinen alkumatka. Nyt, vuoden viimeisenä päivänä, voin sanoa, että uusi esimies on aivan ihana. Tullaan tosi hyvin toimeen ja olen todella iloinen siitä, että hän on meidän myymäläpäällikkönä. Tämä todistaa sen, että tulen kaikkien kanssa toimeen.

Työrintamalla tapahtui tietysti nyt loppuvuodesta tyhmiäkin asioita, jotka johdattivat minut jälleen kasvaneeseen työnhakuprosessiin. Ilmoittauduin myös työkkärin järjestelmälle työnhakukurssille, joka alkaa tammikuussa.

Vuonna 2015 tuli matkusteltua vain naapurissa. Käytiin Tukholman risteilyllä kahdesti, juuri ennen muuttoa ja myöhemmin syksyllä. Tallinnassakin käytiin kahdesti, ekalla kerralla Miehen vanhin pikkuveli oli mukana ja tokalla kerralla käytiin kahdestaan juoksemassa Tallinnan satamassa.

drinks

Kesällä vanhempani ilmoittivat eroavansa. Kokeilevat nyt ensin asumuseroa ja miettivät sitten joskus tulevaisuudessa allekirjoitellaanko virallisia papereita. Tuleeko minusta siis ensi vuonna virallisesti aikuinen avioerolapsi?

Perheenlisäyksestä tuli uutinen kesällä ja veljentyttö syntyi perheeseen jouluksi. Muutenkin on ollut todella vauvapainotteinen vuosi. Siellä vauva, tuolla vauva, #jokapuolellavauva.

Vuosi 2015 on ollut auton suhteen monijakoinen. Heti alkuvuodesta jumituttiin auton kanssa loskasohjoon talviloman päätteeksi keskelle metsää. Siinä sohjossa oltiin kaksi tuntia. Vuonna 2015 auton mittariin tuli tasalukemia ja Miehellä oli (on?) iso autokuume, vaikkei itse ajakaan autoa.

Toukokuussa tuulilasi sai osumaa kivestä. Manasin tapahtunutta, koska millään muulla edellisellä autolla vastaavaa ei ollut sattunut. Tosin, parempi nyt uudella autolla, kun oli ihan tuulilasivakuutuskin. Tuulilasi vaihdettiin ja omavastuu taisi olla satasen. Joulukuun alussa minuun törmättiin ja ensimmäistä kertaa sain tietää miltä se tuntuu. Peräänajajan vakuutukseen meni uuden takapuskurin hankinta.

heijastin

Mutta ei, tämähän ei tähän pääty. Vielä tällä viikolla, vuoden viimeisellä viikolla, sain tuulilasiin nastan ja vuosi vaihtuu niin, että tuulilasissa on nastan kokoinen monttu. Onneksi tällä kertaa pärjätään vain tuulilasin korjauksella, joka sekin onneksi menee vakuutukseen. Auto, rakas auto, voisiko siis vuosi 2016 olla parempi?

Jotain hyvääkin. Auton rekisteriotteessa on meidän nimet. Ja se vakuutus, onneksi on sellainen! Ilman sitä olisin paljon köyhempi.

Vuoden lopulla ilmestynyt Fallout 4 on pitänyt minut sohvalla ja tullut tosielämääni mukaan, kun tien varressa näin punaisen bensakanisterin ja ajattelin, että tuo pitää kerätä, koska siitä saa rakennusmateriaalia. Ja tietysti ghoulit ja super mutantit ovat tulleet mun uniini.

Modern Family, Brooklyn 99 ja muutamat uudet leffat on katsastettu tänä vuonna.

Ja mikä upeinta, ostin oman domainin ja perustin tämän sivuston. Kiitos kaikille teille lukijoille, stalkkaajille, seuraajille! Olen saanut sieltä puolelta uusia tuttavuuksia, uusia ulottuvuuksia ja uusia ajatuksia, ideoita.

Tämän myötä toivotan teille oikein ihanaa, riemukasta vuotta 2016!

Leave A Reply

Navigate