Vuosi 2016

Kuten moni muukin kanssasisareni, minäkin ajattelin taputella tämän vuoden tiivistetysti yhteen postaukseen. Let’s roll!

Tammikuusta on jäänyt parhaiten mieleen irtisanoutuminen. Mun oli alkujaan tavoitteena vuonna 2016 olla jo uusissa työkuvioissa, mutta kuukausi sinne tänne! Tammikuussa sain vapaapäivinä siis viimeisiä työhön liittyviä tekstareita ja heitin hyvästit pitkäaikaisille työkavereille viemällä töihin kääretorttua.

Helmikuussa vietin hieman lomaa, koska talvilomaa en ehtinyt pitää edellisessä työpaikassa. Käytiin myös ekaa kertaa autolla Tallinnassa. Loppukuusta aloitin nykyisen työn perehdytyksen ja jo heti oli semmoinen olo, että JES, tätä mä halusinkin.

Maaliskuu meni töitä tehdessä, opin paljon uutta, tapasin paljon uusia tyyppejä ja tein monia asioita ekaa kertaa. Hommasin myös uuden tietokoneen ja fiilistelin lomaa uudella tavalla, koska Peten yks veljistä olikin yhtäkkiä lähdössä meidän kanssa Nykiin.

Huhtikuussa blogi täytti vuoden ja sain ensimmäisen tunnustuksen. Olin oppinut meikkaamaan kulmani uudella tavalla, joka hämmensi joitain (ja hämmentää ehkä edelleenkin). Osallistuin ahkerasti valokuvatorstaihin.

Toukokuussa kirppistelin ja fiksasin kesän vaatekapselia kuntoon. Toimin ystäväpariskunnalle kuskina ja käytiin Porvoossa. Oli ihan mahtavaa! Fiilistelin enemmän tulevaa lomaa ja tein hulluna töitä.

Kesäkuussa käytiin hyvästelemässä Peten isoäiti ikuiseen uneen. Mummo oli aivan mahtava tyyppi ja hänellä oli mitä parhain muisti. Pete on varmasti perinyt muistinsa mummoltaan! Odottelin lähestyvää lomaa hankkimalla lomatarpeita. Kesäkuu oli aika hiljainen blogissa.

Heinäkuussa täytin kolmekymmentä. Vietin niitä hyvin pienesti. Kävin lounaalla erilaisen perheeni kanssa ja illasta vanhempieni kanssa. Pohdin blogin pitämistä ja tasapainottelin työn ja harrastusten kanssa. Työvuorot oli mitä oli, joten välillä tuntui, ettei harrastuksille oikein jäänyt aikaa. Mokailin töissä ja totesin itsekseni, että olisin paljon mieluummin vain kassalla.

Elokuu tuli vihdoin ja viimein. Vielä vikat puristukset töissä ja sitten lähdettiin lomalle! Nykissä vierähti reilu viikko Peten ja Peten veljen kanssa. Ei helvata, oli ihan hemmetin muikee reissu! Nykiosuuksia pääsee lukemaan tästä.

Syyskuu alkoi kahden keskisellä lomalla Las Vegasista. Syyskuun kaksi ekaa viikkoa vierähti Nevadassa, Kaliforniassa ja Arizonassa. Kuumuudessa, kuumuudessa ja hikoillessa. Juhlittiin kolmekymppisiä, juhlittiin 10-vuotishääpäivää ja pohdittiin elämän suuria asioita. Autolla tuli huristeltua melkein 2000 kilsaa ja niiden aikana päätettiin kokeilla jotain uutta. Kotiin palatessamme ”kokeilimme jotain uutta” vain huomataksemme, ettei oma hyvinvointi siihen suostunut. Petekin täytti 30. Töihin paluu oli isku vasten kasvoja, mutta oli mukava palata arkeen, sitten loppujen lopuksi. Työvuorolistoissa olikin pelkkää kassavuoroa ja mä nautin.

Lokakuussa oli meidän virallinen 10-vuotishääpäivä ja sen kunniaksi kerroin teille meidän tarinan. Sitten tuli takapakkia, nimittäin autolle pitikin tehdä hieman isompi huolto ja hieman sen jälkeen auton murtauduttiin. Muutenkin näin jälkikäteen ajatellen loppuvuosi oli aika tapahtumaköyhä, ainakin positiivisten asioiden puolesta.

Marraskuussa ajelin siis bussilla ja yritin kaivaa  autottomuuden mukavia puolia. Töissä jatkoin mukavia kassavuoroja ja hieman kuitenkin ihmettelin miksen saanut vastuullisempia vuoroja. Aloin ihmettelemään sohvan epämukavuutta ja todettiinkin, että lottovoitto olis mukava, koska vanha sohva on irtisanomassa sopimustaan. Marraskuussa pidettiin myös hieman hermolomaa ajamalla mökille ja tekemällä hyvää ruokaa.

Joulukuussa olen tehnyt töitä. Olen vähän laiskotellut, pelannut vapaa-aikoina ja herkutellut. Olen saanut kummitädiltä kirjeen, lähettänyt kummitytölle paketin ja ostanut pari uutta kirjaa. Ollaan voitettu Euro-arvasta kaksikymppiä ja saatu joululahjarahaa uutta sohvaa varten.

Vuosi 2017 tulee olemaan matkustamisen kannalta laihempi, mutta taloudellisesti sitten toivottavasti hieman paksumpi. Ennen kaikkea odotan sitä uutta perheenjäsentä ja toivon, että kaikin puolin tulevasta vuodesta tulisi positiivisempi, jännempi ja tapahtumarikkaampi, mutta silti just mun tyyppinen.

Kiitos tästä vuodesta kuuluu myös teille, ei pelkästään mun perheelle ja ystäville. Kiitos teille ja ihanaa vuotta 2017!

Leave A Reply

Navigate