Yllärilahja

 

Kaikki joululahjathan on ylläreitä, ellet ole täysin varma, että joulupukki on kuullut toiveesi. Sain tänä vuonna ylimääräisen lahjan, sillä voitin Tanjan ylläriarvonnasta yllärilahjan! Paketti saapui ajoissa postiin ja osasin pitää näppini erossa avaamattomasta paketista. Tämä oli ekoja paketteja, jotka avasin, koska kiinnostus oli kuitenkin niin kova. Pyysin Miestä avuksi kameran taakse.

arvontapaktti (2)

Jee se paketti oli näin iso! =)

arvontapaketti1

Ensimmäisenä paketista löytyi muovipusseja. Kiitos, jouluna niitä menee aina muutama ylimääräinen, krhm. No juu pussien alta kuitenkin löytyi sitten sekalainen tavaramäärä kynttilöistä herkkuihin ja heijastimesta huulirasvaan.

arvontapaketti2

arvontapaktti (3)

Ja siis mikä parasta, paketin sisältä löytyi kaksi arpaa ja uusi joulukortti, öhm, joulukuuseemme (lue alta). 
  arvontapaktti (3)

”Ai nii ne arvat, TÄNNE NE HETI”

arvat

And finally, todella awkward poseeraus kortin ja lahjojen kanssa. On jotenkin hankala muka olla ihan luonnollinen kameran edessä, kun kameran takana on oma mies? Miksi, oh why?arvontapaktti (6)

Mutta tosiaan tänä vuonna lahjoja tuli onneksi tarpeeksi VÄHÄN. Tuli mun mielestä tarpeellisia ja kivoja lahjoja ja osan voi syödä 🙂 Joulukuusta ei missään vaiheessa sitten hommattu, joten päätin tehdä joulukuusen joulukorteista (käytin myös viime jouluna saatuja kortteja).

joulu15img_1223

joulu15img_1229

Niin ja tosiaan siitä arvasta voitin neljä euroa. Jee, sillähän saa jo pari Red Bullia!arvontapaktti (11)

Kiitos siis Tanjalle, että nostit hatusta mun nimen 🙂 Superkiitos, että voitin jotain ja vielä voitin arvastakin!

Mites on muiden joulu mennyt tähän asti? Kivoja lahjoja, hyvä ruokaa?

1 Comment

  1. Jes, kiva että paketti oli mieleinen ja vielä arvastakin paljastui voitto! 🙂 Ai säkin juot Red Bullia? Oon niin onnellinen, et mun vuoden kestänyt energiajuomalakko vihdoin loppu ja sain taas korkata Red Bullin! 😀

Leave A Reply

Navigate