Ystäväkirjahaaste

Mä tykkäsin aikoinaan täytellä foorumeilla ja ties missä kaikenlaisiin kyselyihin. Oon esimerkiksi teininä demittänyt ja siellä tykkäsin paljon noista kyselyjutuista. Älkää naurako mun demittämiselle, oon löytäny mun parhaan ystävän, Miran, Demin foorumilta! ♥ Joten, of course, kun bongasin Tanjan blogista Ystäväkirjahaasteen, halusin ehdottomasti tehdä samaisen jutun! Joten, kiitos kuuluu kai sitten Tanjalle 🙂 Kävin lueskelemassa muidenkin vastauksia ja ystäväkirjoja löytyi erilaisia.

Tässä haasteen säännöt:
– Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi
– Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia -blogi haasteen alullepanijana
– Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja -kysymyksiin
– Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
– Keksi uudet (tai käytä vanhoja) kysymykset blogiystävillesi
– Haasta mukaan ihania bloggaajafrendejä

1. Pituutesi ilman korkkareita?
Karkeasti sanottuna 160cm.

2. Lempinimesi ja mistä se on peräisin?
Mulla on lyhyt ja ytimekäs nimi, mutta silti mun nimestä on väännetty lempinimiä. Mun eka lempinimi oli Pökö, jonka iskä antoi mulle, alkuperää en tiedä, mutta ehkä tosta nimestä voi jotain päätellä 🙂 Lapsena olin tietyti Tarzan ja myöhemmin se vielä lyhennettiin Tarzaksi. Jossain vaiheessa mäkin aloin vihaamaan nimeäni ja pakotin kaikkia sanomaan mua Taraksi. Tara jäi, kun aloimme seurustelemaan. Mua kutsutaan myös Tarpaksi, Tarppendaaliksi, Tarppaliiniksi ja anopin viimeisin väännös on ollut Tarppi. Muutamia lempinimiä, jotka olen töissä saanut, on tullut yllätyksekseni sukunimestä.

3. Minkä ruoan valitset lauantai-illalle, jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
Tortilloja. Kanan kanssa. Alkupalaksi tequila-shotti ja jälkiruuaksi toinen. Muhkeat täytteet ja nachoja kans.

4. Top 4 asiaa, joita arvostat eniten ystävyydessä?
Rehellisyys ja luotettavuus tulee tietysti ekana mieleen. Rehellisyyskin tietyissä rajoissa. Ei mulle esimerkiksi tarvitse sanoa mun lihomisesta mitään, kyllähän mä sen itekin tajuan. Huumorintajua pitää olla, mutta liian samanlainen huumorintaju ei tarvii olla. Neljäntenä voisin sanoa arvostuksen. Mulla on ollut niin paljon ystävyys/kaverisuhteita, joissa ei olla arvostettu toista tarpeeksi ja muun muuassa senkin takia välit ovat katkenneet. Voin ehkä arvostaa sua enemmän, jos lupaudut lenkkikaveriksi. Sitten voidaan yhdessä nauraa mun mahalle.

kiroilen

5. Telkkarista: Moderni perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn anatomia vai Hottikset?
Öh, telkkarista? Meillä ei ole antennipiuhaa telkkarissa kiinni, tv-lähetyksiä katotaan mökillä. Modern family on ainoa noista, joita oon ikinä katsonut, joten se kai sitten. Suomalaiset tv-sarjat ei oikein nappaa, vaikka veli oliskin tähtenä jossain.

6. Rakkaimmat harrastuksesi? Ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
Valokuvaus ja bloggaaminen, niistä tulee hyvällä tuulelle 🙂 Nyt uuden työn myötä pitäisi hommata pyörä, niin voisin saada lisää hyötyliikuntaa pyöräilemällä töihin. Eli suunnitteilla on liikunnan lisääminen. Ehkä sitten koeajan jälkeen mietin kuntosalille liittymistä uudestaan. Let see! Myös jonkun uuden kielen opiskeleminen vois olla aika kiva tai espanjan lukeminen uudestaan.

7. Haaveita, joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
No, pitkäaikainen haave siitä uudesta työstä toteutui. Nyt odotellaan kesälomaa eli kolmekymppisten ja kymmenenvuotishääpäivän juhlimista. Haaveilen sipsistä, joka ei sisällä kaloreita, mutta joka maistuisi pirun hyvältä.

8. Hattaraa vai pehmistä?
Ehdottomasti pehmistä. Hattaran voin skipata aina Lintsillä, mutta pehmistä voisin ahmia … koko ajan 🙂

9. Ripsiväri, kestoripset vai naturell?
Mulla on tosi vaaleat ripset luonnostaan, joten kyllä mä ripsiväriä kannatan! Kestoripsiä en vois ikinä kuvitella hankkivani, koska mun mielestä ripsien meikkaaminen ei oo niin iso juttu.

10. Mottosi?
Ei mulla kai oikein sellaista ole, päivä kerrallaan, tee niinku sydän sanoo ja plaaplaa. Follow your dreams. Emmä tiiä. No, (pari)kymmenvuotias Taru sanoisi hakuna matata, mutta ehkä sitä kolmekymppisenä vois hankkia fiksumman moton. If you don’t like where you are, move. You are not a tree.

Ja ketä haluan haastaa? Sinut. Anna palaa, tee oma ystäväkirjasi ja kommentoi linkillä blogiisi, käyn mielelläni sen lukemassa 🙂

2 Comments

  1. Mun Taru-siskoa on myös kutsuttu Tarzaniksi, ja se vihas yli kaiken sitä 😀 Joskus jos halusin ärsyttää sitä, niin kutsuin sitä Tarzaniksi, koska tiesin kuinka paljon se vihas sitä. En mä siis ilkeä oo, mutta… 😀 kiusa se on pienikin kiusa! Jos bongaat jostain hyviä ja kalorittomia sipsejä, niin vinkkaahan tännekin päin! Sipsit ois niin hyviä, mut ei niitä viitti ihan koko aikaa syödä :-S

    • Taru Reply

      Haha, en mäkään kyl hirveesti Tarzanista tykännyt. Tarppakin on melkein parempi 😀 Joo mä vinkkailen, kun löydän jotain hyviä sipsejä vähäkalorisena 😉 Ootko ikinä kokeillut niitä lapsille tarkoitettuja mauttomia isoja juustonaksuja? HYI KAMALA!

Leave A Reply

Navigate